dtHome = JOBINPLACE
dtRootHome = JOBINPLACE

dtRoot = JOBINPLACE
  •  
  •  
  •  
   
Karriere

JOBINPLACE som arbejdsplads

Kan du bekende dig til JOBINPLACE’s værdier – Troværdighed, Engagement og Innovation? Vil du gå en ekstra omvej for dine kursister og levere en kundeservice udover det sædvanlige?  Så kan du være vores kommende kollega!

JOBINPLACE tilbyder uddannelses- og arbejdsmarkedsrettede forløb, som er udviklet og skræddersyet til den enkelte kunde. For at kunne leve op til dette, har vi brug for dedikerede medarbejdere med kompetencer og erfaringer inden for beskæftigelsesrettet vejledning og formidling målrettet borgere med fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer.

Det allervigtigste er, at du er stærk i relationsarbejdet med vores kursister og arbejder helhedsorienteret hen mod de individuelt opstillede mål. Du skal trives med varierende opgaver og glæde dig over, at der sjældent er to dage, der er ens.

Du får rig mulighed for at udfolde og udvikle dig, da vi når vores mål ved såvel velafprøvede metoder som ved nytænkning og kreativitet. Kulturen i JOBINPLACE er præget af en høj faglighed, stor dynamik og ikke mindst humor og hjertevarme.

 

Har du lyst til at komme med på JOBINPLACE-holdet, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på jobinplace@jobinplace.dk - skriv "Uopfordret ansøgning" i emnefeltet. Så har vi dine oplysninger, når der dukker en ledig stilling op. Vi glæder os til at høre fra dig!