dtHome = JOBINPLACE
dtRootHome = JOBINPLACE

dtRoot = JOBINPLACE
Til a-kasser

JOBINPLACE tilbyder job- og karriererådgivning for a-kasser

JOBINPLACE tilbyder en fleksibel indsats, som kan iværksættes hurtigt og smidigt, når behovet opstår hos a-kassens medlemmer. Vi tilbyder de beskrevne indsatser i hele Danmark samt telefonisk eller digitalt via Microsoft Teams. 

 

Vore indsatser omfatter bl.a.:

  • Individuel job- og karrierevejledning
    JOBINPLACE tilbyder individuelle job- og karrierevejledningssamtaler. En job- og karriererådgivningssamtale tager udgangspunkt i kandidatens situation og behov. Samtalerne kan således tilbydes såvel ledige/opsagte samt kandidater i job.
  • Personprofil – e-interpersonal
    JOBINPLACE tilbyder personprofilen e-interpersonal til kandidater, hvor der er behov for inspiration til at se nye jobmuligheder. Dette gælder både ledige/opsagte og kandidater i job, som ønsker jobskifte.  e-interpersonal er en forskningsbaseret personlig adfærdsanalyse udviklet af e-stimate med afsæt i skandinavisk virksomhedskultur. Testen er på samme tid dybdegående og let at forstå og anvende, sådan at kandidaten opnår en betydelig indsigt i sin adfærd, præferencer/personlige kompetencer og styrker. Dette åbner og udvider muligheden for dialog om de samlede kompetencer og om anvendelsen heraf på arbejdsmarkedet.
  • Temabaserede workshops
    JOBINPLACE tilbyder temabaserede workshops, som kan afholdes ved såvel fysisk fremmøde som digitalt via Microsoft Teams. Der kan deltage op til 20 kandidater på hver workshop. Vi udvælger sammen med jer i a-kassen emner, der matcher medlemmernes aktuelle behov. 

 

Hvis du vil vide mere, så ring til Helena på telefon 2033 4570.

 

Brochure HK Sydjylland: