dtHome = JOBINPLACE
dtRootHome = JOBINPLACE

dtRoot = JOBINPLACE
  •  
  •  
  •  
  •  
   
Til kursister

Hvad kan JOBINPLACE gøre for dig?

Er du ledig eller sygemeldt og har svært ved at finde tilbage til job eller uddannelse, kan JOBINPLACE hjælpe dig på vej. I vores særligt tilrettelagte forløb tager vi udgangspunkt i dig og dine ressourcer for at udarbejde en realistisk plan frem mod målet: Uddannelse eller job.

JOBINPLACE kan også hjælpe dig, som går med tanker om at skifte spor eller bare mangler inspiration til din jobsøgning. Vores dygtige jobcoaches tilbyder individuel job- og karriererådgivning, hvor du gennem sparring, rådgivning og konkrete værktøjer finder ud af, hvad du kan, gerne vil og hvordan du kommer derhen.

 

Hvad indeholder et forløb hos JOBINPLACE?

Det specifikke indhold og længden af forløb mm. varierer fra sted til sted, men der er nogle generelle kendetegn ved ethvert forløb hos JOBINPLACE:

Hos JOBINPLACE har du en fast kontaktperson, som vil samarbejde med dig og din evt. kommunale beskæftigelsesrådgiver om at få lagt en plan for din vej til arbejdsmarkedet eller uddannelse.

Virksomhedspraktik er også en del af mange forløb hos JOBINPLACE. Her får du mulighed for at prøve dig selv og en arbejdsplads af, før en ansættelse i samme virksomhed eller anden. Vi har et stort netværk af virksomheder, som også gerne vil hjælpe personer, som har brug for optræning for at komme ind på arbejdsmarkedet.

Alt, hvad der foregår i et forløb hos JOBINPLACE peger mod det endegyldige mål: At finde vejen ind i job eller uddannelse - altid med hensyntagen til eventuelle udfordringer, der findes hos den enkelte.

 

Hvordan tilmelder jeg mig et forløb hos JOBINPLACE?

Tilmelding til vores forløb sker gennem det lokale jobcenter. HER kan du se, hvilke forløb vi tilbyder, og i hvilke byer.

Hvis din a-kasse har tilbudt dig job- og karriererådgivning hos JOBINPLACE, skal du kontakte os på karriere@jobinplace.dk

 

En af vores tidligere kursister, Mads Strauss, har skrevet en rap til os - se og hør den her: